Επισκευή Εμπρόσθιου Παρμπρίζ

 

Γνωρίζετε ότι…

9 στα 10 χτυπήματα καταλήγουν σε ρωγμή με αποτέλεσμα το παρμπρίζ να πρέπει να αντικατασταθεί; Η επισκευή σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα αφού κοστίζει έως και 4 φορές λιγότερο από την αντικατάσταση και διαρκεί μόλις 30’.

Επισκευή σημαίνει Ασφάλεια

Η αποκλειστική μέθοδος επισκευής Glass Medic® που χρησιμοποιεί μόνο η Carglass® εγγυάται άριστο αποτέλεσμα και αντοχή στον χρόνο επαναφέροντας το κρύσταλλο στις αρχικές του ιδιότητες.

Λόγοι επισκευής:

  1. Ένα θραύσμα μπορεί να δημιουργήσει ρωγμή οποιαδήποτε στιγμή
  2. Η επισκευή ενός θραύσματος γίνεται πιο γρήγορα από την αντικατάσταση ολόκληρου του παρμπρίζ. Ένα θραύσμα στο παρμπρίζ είναι δυνατό να επισκευαστεί μέσα σε 30 λεπτά.
  3. Εξοικονόμηση χρημάτων
  4. Μεγαλύτερη πιθανότητα να περάσει το όχημα τον έλεγχο ΚΤΕΟ
  5. Επισκευή χωρίς σκοτούρες

Αντικατάσταση Κρυστάλλων

Παρόλο που πρώτα πάντοτε προσπαθούμε να επισκευάσουμε οποιαδήποτε ζημιά στο εμπρόσθιο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας, μερικές φορές η ζημιά είναι τόσο σοβαρή ώστε χρειάζεται να αντικατασταθεί ολόκληρο το παρμπρίζ. Ωστόσο μπορούμε να αντικαταστήσουμε το παρμπρίζ σας γρήγορα και αποτελεσματικά, για αυτό επισκεφθείτε μας στο  κατάστημά μας στην Ορεστιάδα ή ζητήστε να έρθουμε εμείς σε εσάς.

Τα κρύσταλλα που χρησιμοποιούμε προέρχονται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κρυστάλλων στον κόσμο και παράγονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (ΟΕΜ) που χρησιμοποιούν οι ίδιες οι αυτοκινητοβιομηχανίες.